Kuntosalilaiteliikunta

Mervi Kuusiston opastuksessa opit kuntosaliharjoittelua asiantuntevassa ohjauksessa. Kuntosalilaiteliikuntaan kuuluu laitteiden käytön opastus ja suorituskulmien/-nopeuksien opetus. Kuntosalilaitteilla treenaaminen on mukavaa ja stressitöntä, palauttaa mukavasti vaikkapa työpäivästä.

Kuntosaliharjoittelu

Kokonaisvaltaisempaan kuntosaliharjoitteluun kuuluvat myös toiminnalliset liikkeet pallolla, kepillä tai, muita apuvälineitä hyödyntäen. Jumppaaminen sekä oman kehon painolla tehtävät liikkeet ja venyttely kuuluvat ohjelmaan. Ja kaikki se, mitä salilla voi tehdä, myös painonnostoliikkeet. Apuvälineillä kuten kuntopallo ja lihashuoltorullat voidaan suorittaa melkein koko harjoitus. Tai vaihdella tiettyyn lihakseen kohdistuvaa treenitapaa/-laitetta.  Kuntosalilaitteilla harjoitellessa on liikevauhdeilla ja vetoratojen oikeilla pituuksilla sekä toistomäärillä merkitystä.

Venyttely kuuluu harjoitteluun

Selkä- tai lantiokivut johtuvat usein lihaksiston kireydestä. Särky hellittää usein oikeanlaisella lantion/pakaroiden ja selän/jalkojen venyttelyllä. Viikoittaisiin treeneihin kannattaa jo etukäteen ohjelmoida ainakin treenaamasi lihasten venyttely (ainakin 2h harjoituksesta pitää kulua aikaa). Tai voi pitää erillisen palautuspäivän ja venytellä vain tarpeen mukaan muulloin.

Toimialueenamme ovat Helsinki ja kaikki kaupugin salit. Myös Espoo ja koko pääkaupunkiseutu mutta erityistilauksesta tarjoamme kuntosaliohjausta kauemmaksikin.

Bodaus

Henkilökohtaiset ohjelmat kuuluvat palveluihimme.  Treeniohjelmia ja opastus 3- tai 4 krt viikossa treenaavalle. Tai 6-osainen ohjelma levitettynä kadelle viikolle. Tarjoamme valmmennusta niin helsinkiläisille kuin pääkaupunkiseudulla asuvillekin sekä myös sopimuksesta kauempanakin.

Lihas kerrallaan -harjoittelu myös apuliikkeeksi tai lämmittelyyn

Lihas kerrallaan -harjoittelu tutustuttaa harjoittelijan omaan vartaloonsa, jolloin laitteilla harjoittelu on turvallista. Tavoitteena on kiinteytyminen ja lihasten vahvistuminen. Lajiin kuuluu aerobinen liikunta ja palautuminen eli lepo ja henkilön kokonaisharjoittelun arviointi. Myöskin valmistautuminen toiseen lajisuoritukseen onnistuu kuntosalilla, joko alkulämmittelynä tai apuliikkeenä vahvistavana muihin treeneihin.

Ota yhteyttä ja varaa itsellesi kuntosaliohjausaika.

Yhteydenottopyynnöt

  • tekstiviestillä 040 486 7816

/userData/mervi-kuusisto-tmi-bf78/pictures/kuntosaliohjaus.jpg

Kiinnostuitko palveluistamme?

  •  Monipuoliset kuntosaliohjaukset
  •  Fyysisyyttä kehittävä painonnost
  •  Itsepuolustus- ja kamppailulajien apuharjoittelu

Kerro meistä kavereillesi