Sijaintisi: Kuntosalipalvelut » Kuntosalilaiteliikunta

Kuntosalilaiteliikunta

Mervi Kuusiston opastuksessa opit kuntosaliharjoittelua asiantuntevassa ohjauksessa. Kuntosalilaiteliikuntaan kuuluu laitteiden käytön opastus ja suorituskulmien/-nopeuksien opetus. Kuntosalilaitteilla treenaaminen on mukavaa ja stressitöntä, palauttaa mukavasti vaikkapa työpäivästä.

Kuntosaliharjoittelu

Kokonaisvaltaisempaan kuntosaliharjoitteluun kuuluvat myös toiminnalliset liikkeet pallolla, kepillä tai, muita apuvälineitä hyödyntäen. Jumppaaminen sekä oman kehon painolla tehtävät liikkeet ja venyttely kuuluvat ohjelmaan. Ja kaikki se, mitä salilla voi tehdä, myös painonnostoliikkeet. Apuvälineillä kuten kuntopallo ja lihashuoltorullat voidaan suorittaa melkein koko harjoitus. Tai vaihdella tiettyyn lihakseen kohdistuvaa treenitapaa/-laitetta.  Kuntosalilaitteilla harjoitellessa on liikevauhdeilla ja vetoratojen oikeilla pituuksilla sekä toistomäärillä merkitystä.

Venyttely kuuluu harjoitteluun

Selkä- tai lantiokivut johtuvat usein lihaksiston kireydestä. Särky hellittää usein oikeanlaisella lantion/pakaroiden ja selän/jalkojen venyttelyllä. Viikoittaisiin treeneihin kannattaa jo etukäteen ohjelmoida ainakin treenaamasi lihasten venyttely (ainakin 2h harjoituksesta pitää kulua aikaa). Tai voi pitää erillisen palautuspäivän ja venytellä vain tarpeen mukaan muulloin.

Toimialueenamme ovat Helsinki ja kaikki kaupugin salit. Myös Espoo ja koko pääkaupunkiseutu mutta erityistilauksesta tarjoamme kuntosaliohjausta kauemmaksikin.

Bodaus

Henkilökohtaiset ohjelmat kuuluvat palveluihimme.  Treeniohjelmia ja opastus 3- tai 4 krt viikossa treenaavalle. Tai 6-osainen ohjelma levitettynä kadelle viikolle. Tarjoamme valmmennusta niin helsinkiläisille kuin pääkaupunkiseudulla asuvillekin sekä myös sopimuksesta kauempanakin.

Lihas kerrallaan -harjoittelu myös apuliikkeeksi tai lämmittelyyn

Lihas kerrallaan -harjoittelu tutustuttaa harjoittelijan omaan vartaloonsa, jolloin laitteilla harjoittelu on turvallista. Tavoitteena on kiinteytyminen ja lihasten vahvistuminen. Lajiin kuuluu aerobinen liikunta ja palautuminen eli lepo ja henkilön kokonaisharjoittelun arviointi. Myöskin valmistautuminen toiseen lajisuoritukseen onnistuu kuntosalilla, joko alkulämmittelynä tai apuliikkeenä vahvistavana muihin treeneihin.

Yhteydenottopyynnöt

  • tekstiviestillä 040 486 7816

Kiinnostuitko palveluistamme?

   Monipuoliset kuntosaliohjaukset
   Fyysisyyttä kehittävä painonnosto
   Itsepuolustus- ja kamppailulajien apuharjoittelu

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Kuusisto Mervi Tmi
Malmin kauppatie 2 C 41
00700 HELSINKI

Y-tunnus: 2382866-0
Puh: 040 486 7816

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Kuusisto Mervi Tmi:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 0Jaa